Maria Petre

Noi suntem oamenii pe care îi aşteptăm

Decontul

Comentarii la cald. Am urmărit și eu, ca fiecare român, rezultatele alegerilor de ieri. Și-n județ, dar și la nivel național. Am mers ieri să votez pentru prima oară, din 1992 încoace ca simplu cetățean, neimplicat în campanie. A fost interesantă postura.

Și-acum, despre rezultatele din Slobozia, din județ și din țară. Și la Ialomița, dar și pe ansamblu, e prima oară de la FSN încoace, când o forță politică (o alianță) obține un scor atât de categoric. Și tot prima oară când, la locale, e atât de evident votul politic.

E tot prima oară când fostul meu partid obține un rezultat atât de slab. La locale fostul PD avea, tradițional, rezultate mult mai bune ca acum. Din punctul meu de vedere, decontul a fost corect: s-au plătit corect aroganța, corupția, lăcomia fără margini, nepotismele, multe alte năravuri ale celor care, până de curând, se credeau veșnici. Dură, dar meritată lecție! Nu doar pentru perdanți, e valabilă pentru toată lumea!

La nivel local mă bucur că, în sfârșit, mediocrul fost primar a decontat porcăria penală cu apa dar și inadaptarea lui la nevoile și mai ales la perspectiva Sloboziei.

M-a surprins, plăcut, recunosc, campania bună a USL, au învățat mult în anii de opoziție. Alternanța la putere e o bună  școală, chiar și la noi. Felicitări, deci celor care au cîștigat, dar atenție! Decontul nerespectării cetățenilor pe care îi reprezinți este dur!

Reclame

Single Post Navigation

One thought on “Decontul

  1. Pingback: Praful « Maria Petre

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: